WARMTEWISSELAARSSYSTEEM

In de periodes waar de binnen en buiten temperatuur sterk verschillen, ventileert het warmtewisselaarssysteem zeer nauwkeurig. Deze vangt de grootte temperatuurschommelingen op. Met name in de opstart periode bij kuikens heeft het een positieve invloed hebben op het stalklimaat, met daarnaast de gunstige invloed op de staltemperatuur voorkomt u onnodig verwarmen.

Ga temperatuurverschillen tegen

Door de inkomende stallucht voor te verwarmen met de uitgaan de luchtstroom kunnen grootte temperatuursverschillen worden tegengegaan. De warmtewisselaar verwarmd binnen komende lucht op met de uitgaande stallucht. Naast het verwarmen van de inkomende lucht, realiseert het systeem ook een verlaging van de luchtvochtigheid van inkomende lucht. Dit is energiebesparend en milieuvriendelijk.

Hoge volumestromen

De warmtewisselaar kan volumestromen van alle capaciteiten – afgestemd op uw stal – realiseren. Het is een eenvoudig en degelijk systeem dat eenvoudig te monteren en te reinigen is. Bovendien opgebouwd uit weerbestendige materialen. Zowel geschikt voor enkelvoudig gebruik als in centrale afzuiging toepasbaar. Al met al: wij maken een passend plan om de lucht in uw stal goed te verdelen, zonder dat er koude val plekken ontstaan.

Bel bij interesse naar +31 (0)33 286 2070 voor een vrijblijvend advies of maak direct een persoonlijke afspraak.