VEKO PRECISION

Met het Veko Precision Systeem (gelijkdruksysteem) wordt zowel de inkomende als uitgaande lucht mechanisch gestuurd. Ofwel: door evenveel lucht af te zuigen als in te blazen, realiseert u een gelijke druk. De inkomende lucht stroomt via een speciaal ontworpen luchtverdeler met lamellensturing de stal in. Hierdoor creëert u een ideale luchtworp, waarmee u de luchtstroom van uw dieren die bijvoorbeeld op de volière slapen behoudt. Zo kunt u obstakels zoals gordingen ook vermijden. Vervolgens daalt de zuurstofrijke lucht langzaam naar het dier.

Geen problemen bij weersinvloeden

Voor het Veko Precision Systeem hoeft de stal niet luchtdicht te zijn. Daarnaast heeft het openstaan van deuren tijdens voeren en dergelijke geen invloed op het ventilatiepatroon. Verder wordt het gelijk druksysteem niet beïnvloed door wind, wat bij andere ventilatiesystemen in kalverstallen wel een probleem kan vormen.

Geschikt voor veel veesoorten

Dit systeem warmt inkomende lucht op door recirculatie van de stallucht. De inkomende lucht mengt zich met de warme stallucht, zodat er geen tocht in de stal ontstaat. Het Veko Precision Systeem is ook heel goed te gebruiken in pluimveestallen, geitenstallen, jongveestallen en bij dragende zeugen.

Bel bij interesse naar +31 (0)33 286 2070 voor een vrijblijvend advies of maak direct een persoonlijke afspraak.

Het Veko Precision Systeem:

  • Zorgt voor constante luchtworp;
  • Gaat tocht tegen;
  • Kan tegen weersinvloeden;
  • Zorgt voor betere zuurstofverdeling.