INLAATVENTIELEN

Inlaatventielen zijn gemaakt van duurzaam pvc. Degelijkheid is gewaarborgd en reiniging is geen enkel probleem. Kortom: minder arbeid en meer hygiëne. De ventielen kunnen op elke muurdiepte gemaakt worden, zodat extra betimmeringen van sparingen of instortkaders overbodig zijn. Het is zelfs mogelijk om de pvc omkasting direct aan te leveren bij de betonfabriek, waardoor deze in de prefab panelen ingestort worden.

Tulderhof Flash 3300

De Tulderhof Flash 3300 inlaatventiel is geschikt voor iedere pluimveestal. Een verticaal bewegende geïsoleerde schuif regelt de hoeveelheid lucht. Lamellen in het ventiel sturen als het ware de luchtrichting. Hierdoor voorkomt u dat de luchtworp door legnest of constructies in de stal verstoort. Daarmee stroomt de luchtstroom naar de juiste plek, zodat de zuurstofverdeling optimaal is.

Tulderhof combi Flash

De Tulderhof combi Flash inlaatventiel is vooral geschikt voor pluimveestal kleinere aantallen dieren. Ook bij deze variant regelt een verticaal bewegende geïsoleerde schuif de hoeveelheid lucht. Hierdoor voorkomt u dat er onnodige warmte verloren gaat bij minimale ventilatie. Lamellen in het ventiel sturen hier ook weer als het ware de luchtrichting. Hierdoor kan voorkomen worden dat de luchtworp wordt verstoord door legnest of constructies in de stal.

Bel bij interesse naar +31 (0)33 286 2070 voor een vrijblijvend advies of maak direct een persoonlijke afspraak.