GEÏSOLEERDE VENTILATIEKOKERS

Voor het toepassen van nokventilatie heeft Veko Ventilatie het merk Reventa in het assortiment. In combinatie met Agroflex ventilatiekokers en Ziehl-Abegg ventilatoren ventileert dit zeer efficiënt en creëert het een hoge geluidsreductie. We leveren deze kokers in verschillende maten, namelijk een diameter van 500mm tot 1250mm.

Hoger rendement

De luchtstroom stuurt optimaal door het toepassen van instroomringen en diffusors, waardoor er meer rendement ontstaat. Daarnaast kan een vlinderklep – eventueel automatisch met motor – de ventilator afsluiten wanneer deze niet draait. Hierdoor sluit de koker luchtdicht af en kan er geen water naar binnenkomen.

Veel mogelijkheden

Voor de horizontaal geplaatste ventilatie leveren wij de wandkoker van Reventa met een Ziehl-Abegg ventilator. Deze zijn leverbaar in 3 verschillende diameters, namelijk 910mm, 1070mm en 1250mm. Optioneel voorzien van een elektrische regelklep, welke open gaan wanneer de ventilator start met ventileren. Ook sluit deze regelklep hem luchtdicht af wanneer er niet geventileerd wordt.

Bel bij interesse naar +31 (0)33 286 2070 voor een vrijblijvend advies of maak direct een persoonlijke afspraak.

  • Geïsoleerde kokers;

  • Geen condens bij inblaaskokers;

  • Geluidsreductie;

  • Koker behoudt de ronde vorm.