ADVIES

Veko Ventilatie is gespecialiseerd in aanleg, optimalisatie en onderhoud van technische installaties in bestaande en nieuwbouw stallen. Uw ventilatiesysteem heeft grote invloed op technische resultaten. Daarom is het belangrijk dat het ventilatiesysteem optimaal voor uw situatie is. Het stalklimaat optimaliseren en zorg besteden aan de onderhoud daarvan betaald zich zeker terug.

Bestaande bouw

In bestaande pluimveestallen bekijken we de ventilatie per stal. Hoe lopen de luchtstromen bijvoorbeeld en wat is de ventilatiebehoefte? Vervolgens stellen we de klimaatcomputer optimaal af. Daarbij zoeken we naar de meest optimale manier om uw stal te ventileren.

Nieuwbouw

Bij nieuwbouw kunnen wij u adviseren met betrekking tot het klimaat. Het is belangrijk om vooraf een goed ventilatieplan op te stellen en deze vervolgens in de bouwtekeningen te integreren. Op die manier verkleint u de kans op fouten bij nieuwbouw en voorkomt u dat er later aanpassingen gedaan moeten worden.

Uw stalklimaat goed onderhouden

Wij controleren ventilatiesystemen en kunnen eventuele problemen direct verhelpen. Ook stellen we de computer goed in en kunnen we indien nodig de installatie ter plekke aanpassen. Tevens maken we een bezoekrapportage waarin staat welke problemen er zijn geconstateerd en hoe deze zijn verholpen. Laat periodiek uw ventilatiesysteem controleren, om altijd klaar te zijn voor een nieuw seizoen.

Ons team komt graag bij u langs om de mogelijkheden voor optimalisatie met u te bespreken. Bel ons gerust naar +31 (0)33 286 2070 of vul ons offerteformulier in voor meer informatie.

  • Persoonlijk advies op maat;

  • Scherp geprijsde, energiezuinige systemen;

  • Heldere afspraken en goede service;

  • Innovatieve, agrarische vakkennis;

  • Snelle communicatielijnen en montage.