+31 (0)33 - 286 2070 info@vekoventilatie.nl

Advies

EN

Advies optimalisatie en onderhoud stalklimaat

Het ventilatiesysteem heeft grote invloed op uw technische resultaten, het is daarom belangrijk dat uw ventilatiesysteem optimaal is. Zorg besteden aan onderhoud en optimalisatie van het stalklimaat betaald zich zeker terug. Veko Ventilatie is gespecialiseerd in aanleg, optimalisatie en onderhoud van technische installaties in bestaande stallen en bij nieuwbouw.

Nieuwbouw

Bij nieuwbouw kunnen wij u adviseren met betrekking tot het klimaat. Het is belangrijk om vooraf een goed ventilatieplan op te stellen en deze vervolgens in de bouwtekening te integreren. Op die manier verkleint u de kans op fouten bij nieuwbouw, en voorkomt u dat er later aanpassingen moeten worden gedaan.

Bestaande bouw

In bestaande pluimveestallen bekijken we de ventilatie per stal. Hoe lopen de luchtstromen en wat is de ventilatiebehoefte? Vervolgens stellen we de klimaatcomputer optimaal af. Daarbij zoeken we naar de meest optimale manier om uw stal te ventileren.

Onderhoud stalklimaat

Periodiek het ventilatiesysteem in uw pluimveestallen laten controleren, zodat u klaar bent voor het aankomende seizoen. Wij controleren het ventilatiesysteem en kunnen eventuele problemen direct verhelpen. We regelen de computer in en kunnen indien nodig de installatie ter plekke aanpassen. Tevens maken we een bezoekrapportage waarin staat welke problemen er zijn geconstateerd en hoe deze zijn verholpen.

Wij zijn u graag van dienst om het stalklimaat van uw pluimveestallen te optimaliseren. Neem gerust telefonisch contact met ons op of vul ons online offerteformulier in.

Veko Ventilatie staat voor:

Advies op maat

Energiezuinige systemen

Ons doel is de gezondheid van uw bedrijf

Gewaardeerde agrarische vakkennis

Goede service

Heldere afspraken

Snel schakelen

Blijvend vernieuwd

Scherp geprijsd